Viveen Administratie & Advies Wij tillen u naar een hoger niveau!

Diensten

Onze activiteiten

Administratie

Iedere maand of ieder kwartaal moet uw administratie op orde zijn voor het doen van de BTW-aangiften. Vindt u dit zelf een hele klus of heeft u er geen tijd voor? Viveen Administratie werkt met de modernste boekhoudpakketten waarmee wij graag u administratie verzorgen.


Salarisadministratie

Door de complexe regelgeving met betrekking tot voeren van de salarisadministratie is het voor veel ondernemers niet altijd gemakkelijk om deze zorgvuldig en tijdig in te voeren.


Fiscaal advies

Het verzorgen van fiscale aangiften is soms een hele klus, Viveen administratie & advies verzorgt voor u de belastingaangiften voor uw onderneming maar uiteraard verzorgen wij ook de fiscale aangiften voor u privé.


Administratie

Iedere ondernemer heeft uitgaande en inkomende facturen. Deze facturen moeten verwerkt worden, evenals uw bankmutaties. Wij nemen deze zorg uit handen. Iedere maand of kwartaal verwerken wij uw gegevens in ons boekhoudpakket en zorgen voor orde en overzicht in uw administratie.

Daarnaast moeten ieder jaar aangiften inkomstenbelasting worden aangeven. Hierbij heeft u de gegevens van uw onderneming nodig. Wij verzorgen voor u de jaarcijfers, waarbij u een compleet overzicht krijgt van uw jaarlijkse uitgaven en inkomsten. Zo ziet u precies hoe uw bedrijf er voor staat.

Wanneer u tussentijds inzicht wilt hebben in uw cijfers is dat voor ons geen probleem en stellen wij deze voor u samen.

Boekhoudpaketten

Salarisadministratie

Als uw bedrijf werknemers in loondienst heeft of van plan bent deze aan te nemen, dan betekend dit dat u als werkgever een loonadministratie moet gaan bijhouden. Dit kan een lastige en tijdrovende werkzaamheid voor u ons ondernemer zijn. Wilt u liever de salarisadministratie uitbesteden? Dan staan wij voor u klaar!

Viveen Administratie kan het volgende voor u verzorgen:

Het verwerking van cao- en wetswijzigingen;
Loondoorbetalingen en verzekering bij ziekte/arbeidsongeschiktheid;
Ondersteuning bij ontslagprocedures;
Het verzorgen van jaaropgaven en loonstroken;
Het verwerken van salarisadministratie en aangiften loonbelasting.

Fiscaal advies

Als ondernemer krijgt u te maken met de Belastingdienst. Voor de meeste ondernemers is dit geen prettige bezigheid. De wetten veranderen continu en het is soms onmogelijk om alles up-to-date te houden.

U wordt geconfronteerd met de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting  en loonbelasting (wanneer u personeel in dienst heeft). U moet zorg dragen voor de aangiften vennootschapsbelasting wanneer u bedrijf een Besloten Vennootschap (B.V.) is.

U kunt bij ons terecht met deze aangiften zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Dit betreft de volgende aangiften:

Omzetbelasting
Inkomstenbelasting
Loonbelasting
Vennootschapsbelasting
Dividendbelasting